Tarieven

Scherpe prijs

De prijs van algemene handelingen zoals jaarlijkse onderzoek, vaccinaties en chippen kan laag gehouden worden omdat er geen kosten voor een kliniekpand, personeel, grote voorraad etc. hoeven worden doorberekend.  De prijs van dierenzorgproducten, zoals ontvlooiing, ontworming en dieetvoer, maar ook medicatie is vergelijkbaar met de prijs in dierenklinieken. 


Algemeen (exclusief visitekosten) in euro's

Onderzoek en advies incl servicekosten                           (10-15 min) 35.00
Onderzoek en advies huid  (30 min)    55,00
Medisch advies telefonisch (ook app/sms) of per email  

10,00

 

   
Laser behandeling paard/hond < 5min   30,00

Laser behandeling paard/hond  5-20 min           

  45,00 


Behandeling (exclusief visitekosten, vaccinatie altijd inclusief kleine gezondheidscheck) in euro's                                          

Gezondheidscheck (dit komt dus 1 x per dier bij vaccinatiekosten) 

bij groepen dieren krijgt u 10 euro korting hierop per dier

Vaccinatie hond of kat cocktail (lepto en DHP/ RCP)

        

20,00


25,00

Vaccinatie paard tetanus en influenza/influenza   20.00/15.00

Vaccinatie hond lepto/KC/pneumo/rabies

  10/20/20/20
     
Vaccinatie konijn myxo-vhd1 tijdens jaarlijks spreekuur incl gezondheidscheck   25,00
Vaccinatie konijn vhd2 tijdens jaarlijks spreekuur incl gezondheidcheck   15,00
        
Nagels knippen/ledigen klieren  

10,00

Onderzoek

Elke visite begint met een vraaggesprek over de gezondheidstoestand, eventuele symptomen en bijzonderheden van uw huisdier. Hierna wordt het dier lichamelijk onderzocht, dit gebeurt op een rustige en deskundige manier, daarom voelen de meeste dieren zich bij mij ook op hun gemak. Als hierbij bijzonderheden aan het licht komen dan wordt dat uitgebreid met u besproken en dan kan  een verdere behandeling gestart worden of volgt een verwijzing naar een kliniek. Alle bevindingen en toegediende medicatie worden door mij schriftelijk vastgelegd, zodat bij een doorverwijzing alle handelingen beschreven zijn en geen onderzoek dubbel gedaan hoeft te worden. Indien er verdere diagnostiek nodig is dan kan ik u doorsturen naar een kliniek in uw buurt of een specialistische kliniek. Met Dierenkliniek Venlo werk ik samen, dus bij doorsturing naar deze kliniek worden er geen nieuwe consult kosten berekend.

Operaties

Momenteel worden er geen operaties bij honden, katten en konijnen uitgevoerd, omdat voor een veilige narcose bepaalde speciale voorzieningen noodzakelijk zijn. Daarom stuur ik u hiervoor door naar een kliniek in uw buurt. Ik werk op dit gebied ook samen met Dierenkliniek Venlo, dus dan zijn er kortingsafspraken mogelijk.

 

                                        
        
   

 

 
            
        
   


 Kaart noord-limburg gebieden2.png

Kaart noord-limburg gebieden.png

Voorrijkosten (zie kaartje voor gebieden)

 

A

B

C

D

Reiskosten incl. reistijdvergoeding

€ 10,00

€ 25,00

€ 30,00

€ 35,00

Betaling

De betaling dient direct tijdens de visite plaats te vinden. Dit kan contant per pin of eventueel via internetbankieren (dus met uw thuiscomputer). Er wordt dus niet op rekening of met uitgestelde betaling gewerkt!

Bij abonnementen dient u vooruit te betalen, anders kan de abonnementskorting niet worden doorberekend. Dit dient dus eerst aangevraagd te worden, zodat een passende offerte gemaakt kan worden en zodat deze eerst betaald kan zijn.


Verzekeringen

Bij elke visite wordt indien gewenst de factuur gemaild met de gegevens en behandelingen van uw dier. Dit kunt u declareren bij uw verzekering.Ik sta ingeschreven bij het CKRD (centraal kwaliteitsregister dierenartsen) als gezelschapsdierenarts en erkend paardendierenarts. En ik ben geregistreerd in het diergeneeskunderegister, onder nummer: 650649.